AKŞEMSETTİN ORTAOKULU

Telefon : .
WEB https://agriaksemsettinortaokulu.meb.k12.tr
Adres : MEHMET AKİF ERSOY MAH. CİMİKAN YOLU CAD. MUSA ŞAHBAL NO: 10 İÇ KAPI NO: 1 MERKEZ / AĞRI
VİZYON : Okulumuz Milli Eğitim´in genel ve özel amaçları çerçevesinde öğrencilere en iyi şekilde eğitim vermeyi ve onları geleceğe hazırlamayı kendisine hedef edinmiştir. Okulumuz eldeki imkanlarla yetinip imkansızlıklar içerisinde "Ne yapalım bu imkanlarla ancak bu kadar olur" demek yerine kendi imkanlarını kendisi hazırlamayı hedef edinmiş idareci ve öğretmenleriyle uyumlu bir çalışma alanıdır. Avrupa projeleriyle öğretmen ve öğrencilerine geniş ufuklar açmayı kendisine gaye edinmiştir. Okulumuz vatanını ve milletini seven büyüklerine saygı ve küçüklerine sevgi ile muamele etmeyi davranış haline getirmiş bireyler yetiştirmeyi hedef edinmiştir. Okulumuz Atatürk´ün açmış olduğu yolda "Muasır medeniyetler seviyesine çıkma" hedefi doğrultusunda, muasır medeniyetleri geçme hedefi ve bilinci olan bireyler yetiştirmeyi hedef edinmiştir.
MİSYON : Okulumuz Milli Eğitim´in genel ve özel amaçları çerçevesinde öğrencilere en iyi şekilde eğitim vermeyi ve onları geleceğe hazırlamayı kendisine hedef edinmiştir. Okulumuz eldeki imkanlarla yetinip imkansızlıklar içerisinde "Ne yapalım bu imkanlarla ancak bu kadar olur" demek yerine kendi imkanlarını kendisi hazırlamayı hedef edinmiş idareci ve öğretmenleriyle uyumlu bir çalışma alanıdır. Avrupa projeleriyle öğretmen ve öğrencilerine geniş ufuklar açmayı kendisine gaye edinmiştir. Okulumuz vatanını ve milletini seven büyüklerine saygı ve küçüklerine sevgi ile muamele etmeyi davranış haline getirmiş bireyler yetiştirmeyi hedef edinmiştir. Okulumuz Atatürk´ün açmış olduğu yolda "Muasır medeniyetler seviyesine çıkma" hedefi doğrultusunda, muasır medeniyetleri geçme hedefi ve bilinci olan bireyler yetiştirmeyi hedef edinmiştir.
BAŞARILAR :

Saatler : 08.30-15.30
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Okul Servisi Bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 3 km